Afval en huisvuil ophaaldagen in de gemeente Arnhem

Op deze pagina vindt u de afvalkalender en afvalwijzer van de gemeente Arnhem. Door het invoeren van uw postcode krijgt u de een overzicht van afvalophaaldagen in uw postcode gebied.

Twitterfeed van Arnhem

Nieuws

 • Auto botst op vrachtwagen • fatbiker gewond
  Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
 • 'Ben jij van de bank? Daar geloof ik helemaal niks van'
  Wekelijks komen ze in het opsporingsprogramma Plaats Delict voorbij, criminelen die je bellen en zich voordoen als medewerker van de bank. Ze vragen je van alles, zodat ze bij je gegevens kunnen komen en sturen vervolgens iemand langs om je bankpas op te halen. Niet iedereen trapt erin.
 • Zo komen pro-Palestinademonstranten de dagen door: 'Zeker geen festival'
  Ook dit weekend zijn de demonstranten van Nijmegen for Palestine aanwezig op het terrein van de Radboud Universiteit. Ondanks de tentjes, de goede verzorging en de muziekbandjes moeten mensen het zeker niet zien als een soort festival, benadrukt actievoerder Kayleigh Hofstede. "Het is super intens."
 • Vlak voor aankomst op vakantie gaat het vreselijk mis voor Duits stel
  Bij een botsing tussen twee automobilisten in Stroe is vrijdagavond een vrouw gewond geraakt. De auto waarin ze zat, kwam op de kruising van de Ravenweg met de Wolweg in botsing met een tweede voertuig. De auto sloeg over de kop en kwam ondersteboven tot stilstand.
 • Buurman zag hoe plofkrakers te werk gingen: 'Ik moest niet zichtbaar zijn'
  "Ik hoorde een enorme klap," zegt de directe buurman van de Poolse supermarkt in Culemborg waar in het holst van de nacht de geldmachine uit de pui is geblazen. "Het was net vuurwerk, maar dan tig keer. Het was een enorme knal."

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*