Afval en huisvuil ophaaldagen in de gemeente Arnhem

Op deze pagina vindt u de afvalkalender en afvalwijzer van de gemeente Arnhem. Door het invoeren van uw postcode krijgt u de een overzicht van afvalophaaldagen in uw postcode gebied.

Twitterfeed van Arnhem

Nieuws

 • Davy Pröpper (Vitesse) scheurt kruisband en mist rest van seizoen
  Davy Pröpper komt de rest van het seizoen niet meer in actie voor Vitesse. De 31-jarige middenvelder heeft aan de uitwedstrijd tegen FC Emmen een zware knieblessure overgehouden. In dit liveblog alles over de Gelderse sport.
 • Trainer van De Graafschap opgenomen in het ziekenhuis
  In dit liveblog alles over de Gelderse sport. Adrie Poldervaart is maandag opgenomen in het ziekenhuis. De oefenmeester meldde zich zondag al ziek af bij De Graafschap.
 • Dure Mercedes brandt uit
  In Heelsum is maandagmiddag een Mercedes in vlammen opgegaan. De bestuurder kwam met de schrik vrij.
 • Man steelt 500.000 euro van zijn baas
  Een 30-jarige man uit Doesburg heeft in twee jaar tijd een half miljoen euro van zijn werkgever gestolen. Hij gebruikte het geld om zijn gok-en cocaïneverslaving te betalen. Justitie eist anderhalf jaar celstraf als 'signaal naar de maatschappij'.
 • Hond mee naar het werk: 'Super goed idee'
  Stel je een normaal kantoor voor met computers, bureaus en stoelen en een koffieautomaat. En onder één van die bureaus ligt een hond die vrolijk kwispelend de dag doorkomt, dicht bij zijn baasje. Is dat nou een goed idee of juist helemaal niet? Absoluut wél, zegt dierenarts Roeland Wessels uit Nijmegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*