Afval en huisvuil ophaaldagen in de gemeente Arnhem

Op deze pagina vindt u de afvalkalender en afvalwijzer van de gemeente Arnhem. Door het invoeren van uw postcode krijgt u de een overzicht van afvalophaaldagen in uw postcode gebied.

Twitterfeed van Arnhem

Nieuws

 • Scooterrijder gewond • vlammen uit woning
  Actueel 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
 • Kan het krabben van de autoruiten immaterieel erfgoed worden?
  Carbidschieten, midwinterhoornblazen en corsocultuur: typisch Nederlandse fenomenen die op de lijst van het Nederlands immaterieel erfgoed staan. Radio Gelderland-luisteraar Wim Ruesink uit Winterswijk staat te popelen om een nieuwe kandidaat aan te dragen: het geluid van een ijskrabber op een autoruit. Maar wat is immaterieel erfgoed precies? En maakt de ij […]
 • 'Maja Bradaric is méér dan dat meisje dat door vrienden is vermoord'
  De moord op Maja Bradaric heeft een enorme impact gehad op haar vriendengroep. Meerdere vrienden hebben er jaren over gedaan om dit drama uit 2003 te verwerken - vaak met hulp van een therapeut. Nu, twintig jaar na de gewelddadige dood van de 16-jarige scholiere uit Nijmegen, hebben de vrienden óók een andere boodschap.
 • Steeds meer kinderen zonder zwemdiploma: 'Het schoolzwemmen moet terug'
  Het aantal kinderen zonder zwemdiploma is in drie jaar tijd verdubbeld. Vooral kinderen in arme gezinnen en kinderen van niet-Nederlandse afkomst hebben steeds vaker geen diploma. Verplicht zwemles op school zou dat kunnen verminderen, maar de meeste scholen bieden dat niet meer aan.
 • Zwaarst denkbare vuurwerk gevonden in voertuig en schuur
  De politie heeft deze week in Apeldoorn en Terwolde drie personen, van wie twee minderjarig, aangehouden. Zij worden verdacht van handel in professioneel vuurwerk, de zwaarst denkbare categorie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*