Afval en huisvuil ophaaldagen in de gemeente Arnhem

Op deze pagina vindt u de afvalkalender en afvalwijzer van de gemeente Arnhem. Door het invoeren van uw postcode krijgt u de een overzicht van afvalophaaldagen in uw postcode gebied.

Twitterfeed van Arnhem

Nieuws

 • Doorrijden na een ongeluk? Deze straf riskeer je
  De automobilist die zaterdagavond in Arnhem doorreed na het aanrijden van een fietsster is nog niet gevonden. De vrouw lag enige tijd hulpeloos in een sloot, totdat voorbijgangers haar opmerkten en alarm sloegen. Het gebeurt vaker dat mensen doorrijden na een ongeluk, maar er staat wel een straf op. Wat is die straf precies? Wij leggen het je uit.
 • Gemeente Nunspeet houdt in 2022 ruim 13 miljoen euro over: 'Geen overbodige luxe’
  Uit de financiële jaarcijfers van 2022 blijkt dat de gemeente Nunspeet financieel gezond is. Afgelopen jaar hield de gemeente ruim 13 miljoen euro over. 4,8 miljoen van dit bedrag wordt in 2023 gebruikt om verder te gaan met projecten en werkzaamheden die in 2022 zijn gestart.
 • Miljoenen extra om verdwijnen buslijnen tegen te gaan?
  In Gelderland dreigen buslijnen te verdwijnen omdat er gigantische tekorten zijn. Meerdere partijen willen dat verhinderen en dienen woensdag een voorstel in om de tekorten te dekken.
 • Illegaal paardenparadijs gedwongen tot sluiting
  Wat ooit begon als een mooi heenkomen voor twee paarden is inmiddels een gevoelig twistpunt geworden in de omgeving van een weiland tussen de Veldweg en Heiweg in Malden. Het weiland was in slechts drie jaar tijd dan ook wel uitgegroeid tot een volwaardig 'paardenparadijs', met een hagen, bloemen, een poel, een moestuin en recreatiemogelijkheden. D […]
 • Kom je een ochtendje soppen of klussen?
   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*